Året var 2016

Dags att summera året som gått. Det har hänt så mycket, som vanligt.

2016 var året då boken ”Cykla två hjul som räddar världen” av Maja Lagerkrantz och Lina E Johansson kom ut. Läs den! I den finns familjen Forsärla med som ett exempel på hur man kan leva på landet utan bil. Så himla roligt att få vara med!

2016 har också varit ett år då racercykeln tagit plats på bloggen. Att använda cykeln som träningsredskap är ju inte alls något nytt under solen, men för mig va det en ny upplevelse. Efter mycket träning (men egentligen på tok för lite) så tog jag mig runt mina två första lopp, Torpön runt (7,6 mil) och Siljan runt (16 mil). Så himla stolt!

Det var också året då vår kära lådcykel helt plötsligt gick i två delar. Men efter att kontaktat Cargobike, skickat lite bilder och ett mail så fick vi snabbt en ny cykeln helt utan kostnad skickat till oss. Detta av deras nyaste modell där just det brottet (troligtvis pga materialfel) som vi råkat ut för inte kan uppstå. Bra jobbat Cargobike!

Innan lådcykeln pajade hade vi dock lite extra kul med den då vi cyklade runt i Tranås stad med en vävstol som skulle vara på lite olika platser. Det går nämligen inte att få in sidostyckena på en vävstol i en bil, men med lådcykeln är det inga problem.

2016 var också året då vi för första gången provkörde en velomobil. Efter att ha pratat om det under flera år tog vi nu tag i det och kontaktade Leffe i Linköping och fick provköra hans vrålåk. Vi är helt sålda. Vi bara måste skaffa velomobil. Det är ett av målen inför 2017. Klart vi ska ha velomobil!

Tillslut vill jag bara tacka alla er som följer vår blogg. Era läsningar och klick har ökat med över 400% sen tidigare år och det är ju helt galet roligt. Gott nytt år allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s