Besökande från väst

Denna helg har vi haft finfrämmat i Tokarp. Det var svägerskan och hennes två barn som kom på besök från den stora staden i väst, Göteborg. De färdas med tåg. Så när de kommit till Tranås tågstation möttes de upp av min make som hade cyklat ner på stan med två cyklar och två kärror. Så bar det av hemåt, ut i skogen!
Nu idag, efter en helg av bus och upptåg för både 5-åringen, 1,5-åringen och 1-åringen så var det dags för tipspromenad på stan. Då skulle vi frakta tre vuxna, tre små barn och två barnvagnar ner på stan med cykel. Även detta gick jättebra. Jag hade en elcykel med barnkärran med två barn i. Svägerskan cyklade med en elcykel och en kärra med de båda barnvagnarna och hennes minsta son satt i en cykelstol på pakethållaren. Och maken tog en vanlig cykel dagen till ära.
När de åkt var det min man, sonen, hans barnvagn, en cykel och två kärror som skulle hem. Jag var redan hemma med resten. Och han klarade som vanligt denna lastutmaning väldigt bra. Sonen sov gott i sin kärra hela vägen hem. Det är kanske inte så konstigt för att cykla i detta härliga ljus som det blir nu timmen innan solen glider ner nedanför horisonten blir bara mer magiskt av tranornas sång och de stundom varma vårvindarna och dofterna av natur som man alltid lyckats glömma över vintern. 1620665_10152907320832662_1363975374_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s